Artsenpraktijk In Balans

Voor balans in leefstijl en gezondheid

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Tarief
Consult per 5 minuten
*Duur intake/eerste consult: +/- 90 minuten. Duur adviesgesprek: +/- 45-60 minuten. Duur vervolgconsulten: +/- 30-60 minuten.
€ 10,-
Telefonisch consult per 5 minuten
Korte vragen < 5 minuten worden kosteloos beantwoord
€ 7,50
Herhaalrecept / dieetverklaring / medicijnverklaring voor reizen€ 15,-
De kosten van eventuele aanvullende onderzoeken zijn niet inbegrepen

Prijswijzigingen voorbehouden


Direct na het consult ontvang je een gespecificeerde rekening per e-mail. Deze rekening dien je bij voorkeur direct, maar in ieder geval binnen 14 dagen te betalen. Betaling kan door middel van een overboeking of via een betaalverzoek. Let op: het is in de praktijk niet mogelijk om te pinnen of contant te betalen! Na betaling kun je je factuur indienen bij je zorgverzekeraar.

Afspraken dienen uiterlijk twee werkdagen van tevoren te worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt de kosten alsnog in rekening te brengen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Een goed antwoord op een medisch inhoudelijke vraag is voor ons allebei erg belangrijk. Persoonlijk contact en inzage in je dossier zijn daarvoor noodzakelijk. Daarnaast wil ik je vragen om medisch inhoudelijke vragen niet per mail te stellen, maar deze te bundelen en tijdens een consult of telefonische afspraak te bespreken. Je hoeft dan niet te wachten op antwoord en kunt meteen doorvragen, waardoor er geen sprake is van onduidelijkheid.

Vergoeding

Als arts ben ik aangesloten bij de Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG). De meeste zorgverzekeraars vergoeden deels de consulten vanuit de aanvullende zorgverzekering, afhankelijk van de polisvoorwaarden en de vermelde prestatiecode. Het is raadzaam om van tevoren de polisvoorwaarden van je aanvullende zorgverzekering te lezen. Facturen worden gedeclareerd onder prestatiecode 24005. Voor kosten die vergoed worden vanuit je aanvullende verzekering wordt je eigen risico van minimaal €385 niet aangesproken. Er is geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig.

Klik hier voor een vergelijking van vergoedingen in 2021.