Artsenpraktijk In Balans

Voor balans in leefstijl en gezondheid

Contact

Op dinsdag en donderdag ben ik tussen 10.00 en 16.00 uur werkzaam voor mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik ook voor andere klinieken.

Praktijkadres

De praktijk is gevestigd aan de Margrietlaan 75, 6721 EM te Bennekom. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak klik je op de button “Maak een afspraak” links onderaan iedere pagina.

Ben je nog geen patiënt bij Artsenpraktijk In Balans, kies dan voor het afspraaktype “1 Kennismakingsgesprek telefonisch”. Je kunt zelf een beschikbare tijd kiezen en je contactgegevens invullen. Na bevestiging van mijn kant bel ik je dan op het afgesproken tijdstip.

Bestaande patiënten kunnen kiezen uit de afspraaktypes “Consult praktijk, Wandelconsult, Consult telefonisch of Consult beeldbellen”. Je kiest zelf een beschikbare datum en tijd waarop de afspraak jou het beste uitkomt. Na bevestiging van mijn kant krijg je een e-mail met daarin de definitieve bevestiging van je afspraak.

Contactformulier

Vul voor meer informatie of het stellen van algemene vragen dit contactformulier in. Geef daarin aan wanneer je het beste telefonisch bereikbaar bent. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik streef ernaar je bericht binnen 2 van mijn praktijkdagen te beantwoorden.

KvK 76731014
BTW NL003129570B27
IBAN NL17KNAB0400555085
AGB Praktijk 90067157
AGB Zorgverlener 84104802
BIG 69066090801
AVIG 1179

Medische vragen

Een goed antwoord op een medisch inhoudelijke vraag is voor ons allebei erg belangrijk. Persoonlijk contact en inzage in je dossier zijn daarvoor noodzakelijk. Daarnaast wil ik je vragen om medisch inhoudelijke vragen niet per mail of contactformulier te stellen, maar deze te bundelen en tijdens een (digitaal) consult of telefonische afspraak te bespreken. Je hoeft dan niet te wachten op antwoord en kunt meteen doorvragen, waardoor er geen sprake is van onduidelijkheid.

Spoed

Artsenpraktijk In Balans is geen praktijk voor acute of spoedeisende zorg. Mijn zorg is aanvullend op die van de huisarts of specialist. Wanneer je te maken krijgt met een situatie waarbij direct handelen vereist is, bel dan naar je huisarts, de huisartsenpost in jouw regio of 112.