Artsenpraktijk In Balans

Voor balans in leefstijl en gezondheid

Contact

Op dinsdag en donderdag ben ik tussen 09.00 en 16.00 uur werkzaam voor mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik ook voor andere klinieken.

Praktijkadres

De praktijk is gevestigd in Silva Sanat, centrum voor bewuste ondernemers, te Ede. Het centrum is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Adres: Stationsweg 60, 6711PT Ede.

Als je binnenkomt door de schuifdeuren, vind je links een paal met intercom. Met de pijltjestoetsen kan je mijn praktijk vinden onder de naam “Arts In Balans”. Druk vervolgens op de knop met de bel. Ik word dan gebeld en kom de deur voor je openmaken.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak klik je op de button “Maak een afspraak” rechts bovenaan iedere pagina.

Ben je nog geen patiënt bij Artsenpraktijk In Balans, kies dan voor het afspraaktype “Telefonisch kennismakingsconsult”. Je kunt zelf een beschikbare tijd kiezen en je contactgegevens invullen. Ik bel je dan op het afgesproken tijdstip.

Bestaande patiënten kiezen voor afspraaktype “Consult”. Vul het formulier in en geef hierbij aan of je een consult wilt op mijn praktijk, telefonisch, via beeldbellen of een wandelconsult. Je kiest zelf een beschikbare tijd waarop de afspraak jou het beste uitkomt. Na bevestiging van mijn kant krijg je een e-mail met daarin de definitieve bevestiging van je afspraak.

Contactformulier

Vul voor meer informatie of het stellen van algemene vragen dit contactformulier in. Geef daarin aan wanneer je het beste telefonisch bereikbaar bent. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ik streef ernaar je bericht binnen 2 van mijn praktijkdagen te beantwoorden.

KvK 76731014
BTW NL003129570B27
IBAN NL17KNAB0400555085
AGB Praktijk 90067157
AGB Zorgverlener 84104802
BIG 69066090801
AVIG 1179

Medische vragen

Een goed antwoord op een medisch inhoudelijke vraag is voor ons allebei erg belangrijk. Persoonlijk contact en inzage in je dossier zijn daarvoor noodzakelijk. Daarnaast wil ik je vragen om medisch inhoudelijke vragen niet per mail of contactformulier te stellen, maar deze te bundelen en tijdens een (digitaal) consult of telefonische afspraak te bespreken. Je hoeft dan niet te wachten op antwoord en kunt meteen doorvragen, waardoor er geen sprake is van onduidelijkheid.

Spoed

Artsenpraktijk In Balans is geen praktijk voor acute of spoedeisende zorg. Mijn zorg is aanvullend op die van de huisarts of specialist. Wanneer je te maken krijgt met een situatie waarbij direct handelen vereist is, bel dan naar je huisarts, de huisartsenpost in jouw regio of 112.